Hirdetés

Starpoint Gemini - Debut és gameplay trailer

|

Éljenek a független fejlesztők! Főleg ha régi barátaink és harcostársaink egyenesen Bulgáriából.

Hirdetés

A Little Green Men ugyanis egy bolgár fejlesztőcsapat, akik a Starpoint Gemini nevű űr-taktikai-RPG-t készítik.

A sztori szerint a hajó és legénysége 20 évig sztázisban volt, s amikor megukhoz térnek, addigra a Gemini-endszer alapvetően megváltozott. Két nagy és több kisebb emberi frakció jött létre - a nagyok között törékeny a béke, ami nem is tart sokáig - főleg a határok mentén kitör a háború, amelyekben magunk is részt vehetünk. 50 alap-szektor, plusz egyéb módon (féregjáratok, anomáliák, instabilitások) elérhető egyéb szektorok találhatóak a játékban. A kampánynak 31 küldetése lesz - úgy néz ki sandbox jellegű lesz a játék, hizsen nem kötelező egy irányba haladni, lehet kalóznak állni, bányászni stb. Bolygókra nem lehet elszállni, csak állomásokra, így is lesz elég hely, ahova el lehet látogatni. A hajó önjavító, de minél több rendszer "javul" menet közben, annál tovább tart a dolog. A Starpoint Geminiben 50 féle hajó közül válogathatnak majd a játékosok.

Lássuk a játék debut, azaz bemutatkozó trailerét:

És egy kis gameplayt:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)