Hirdetés

StarWars és Warhammer Online konzolokra?

|

A BioWare és a LucasArts ugyan nem nyilatkozott legújabb játékuk konzolos verziójáról, az EA azért nem veti el az ötletet.

Hirdetés

A tegnapi sajtótájékoztatón bejelentett, új StarWars MMO-ról írtunk már egy keveset, és ahogy a cikkben is említettem, folyamatos az információáramlás. A legújabb értesülések szerint nem elképzelhetetlen,hogy a The Old Republic konzolokra is megjelenjen. Sőt az EA nagyfőnök az Eurogamernek adott interjújában azt találta mondani, hogy a Warhammer Online is számításba jöhet. Azután persze gyorsan azt is hozzátette, hogy ez nem bejelentés, sőt még igazi tervek sincsenek, de a cég vizsgálja mit is lehetne tenni. A projekt amúgy - személyes véleményem szerint - esélyes, hiszen mind az Xbox, mind a PS gépek rendelkeznek internetes hozzáféréssel, amelynek hála például a patchelés, és az azokkal érkező új tartalmak letöltése nem okozna gondot. Az egyetlen aprócska probléma talán az egyre növekvő méret, hiszen ha ránézek World of Warcraft mappámra, elszörnyűködve kell tapasztaljam, hogy már több mint 20 giga - igaz, én egyetlen patchet sem töröltem még le. Az onilne szerepjátékok konzolon való elterjedése csak idő kérdése, viszont tény, hogy a konzolos gamerek nagy többsége casual, azaz nem biztos, hogy minden nap órákat lenne hajlandó egy radien tölteni.A grindelés, a hosszú raidek, a betanult insták lefarmolása mind mind nagyon időigényes feladat, és biza elképzelhető, hogy a konzolos társadalom nem lenne vevő az ötletre. Mindenesetre, ha lesz is valami az egészből, valószínűleg csak a következő generációs konzolokon valósul meg a nagyratörő terv, addig pedig sok víz lefolyik még a Dunán.

konzolmmo.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)