Hirdetés

StarWars: The Old Republic - Űrharc megerősítve

|

Űrhajóval vívott csatákban is részünk lesz a StarWars: The Old Republic-ban

Hirdetés

A BioWare a Comic-Conon, majd ezt követően a hivatalos fórumon jelentette be, hogy hajókkal vívott űrharc is lesz StarWars: The Old Republic-ban.

„Az űrharc egy másmilyen játékélmény, ami átélhető lesz a fő sztori, küldetések és földi összecsapások mellett. Az űrharcban a saját űrhajóddal repülsz a galaxis különböző pontjaira. Eközben át kell majd vágnod magad aszteroidamezőkön, ellenséges vadászgépeken, hadihajókon, rombolókon, és más blokádokon, melyek a StarWars nagy űrcsatáira emlékeztetnek majd."- áll a közleményben. A StarWars: The Old Republic űrharcairól a következő PC Gamer rántja majd le a leplet, augusztus 17-én. Akkor várhatóan mi is többet megtudunk majd erről a játékelemről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)