Hirdetés

State of Decay 2 - megérkezett a Daybreak Pack

|

Befutott az Undead Labs zombis alkotásának vadonatúj játékmódja.

Hirdetés

Sokkal nagyobb potenciál volt abban a koncepcióban, ami a State of Decay 2 alapjául szolgál, de a fejlesztők dolgoznak azon, hogy még teljesebbé tegyék az élményt.

Hirdetés

Az új csomag egy remek kooperatív zombis módot ígér, amelynek keretében Red Talon katonákat irányítva kell megvédenünk a pozíciónkat a hullámokban támadó élőhalottakkal szemben, ehhez pedig számos eszközt (például vadonatúj fegyvereket, robbanószereket és bázisfejlesztéseket) kapunk. Lesz is mit irtani, hiszen az ellenfelek között akad egy sosem látott ocsmányság, a Blood Plague Juggernaut, amely megfertőzheti a játékost, és ha az nem talál időben ellenszert, maga is élőhalottá válik. A gyűjtögetők is örülni fognak, ugyanis a móddal együtt új achievementekre is szert tehetnek. Van hozzá trailer is:

A State of Decay 2 - Daybreak Pack már elérhető az Ultimate Edition részeként PC-re és Xbox One-ra is, míg a Standard Edition tulajai 3500 forintért zsákolhatják be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)