Hirdetés

State of Decay 2 - minden kiderül a következő E3-on

|

Már javában készül a zombis túlélőjáték folytatása, viszont a részleteket csak a 2017-es E3-on tudhatjuk meg.

Hirdetés

Az előző generáció poszt-apokaliptikus áradatának mindenképpen az egyik jobban sikerült alkotása volt a PC-re és Xbox 360-ra is megjelent State of Decay. Azt már tudjuk egy ideje, hogy készül a játék folytatása, viszont egyelőre a fejlesztők nem árultak el túl sok konkrétumot, és most kiderült, hogy sajnos egy darabig még nem is akarnak ezen változtatni.

Ez persze nyilván nem jelenti azt, hogy örökké kell várakoznunk a megváltásra, hiszen az Undead Labs a rajongóknak címzett üzenetében megemlítette, hogy 2017-es E3-on nem csak a játékról tudunk meg részleteket, de a megjelenési dátumot is itt fogják leleplezni.

Egyelőre annyiban lehetünk biztosak, hogy a fejlesztők szerint az új kooperatív játékelemek mellett a folytatás minden tekintetben nagyobb és összetettebb lesz az elődjénél.

Ti mit gondoltok? Szerettétek az első részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)