Hirdetés

State of Decay 2 - nem csak egy térképet kapunk megjelenéskor

|

Az Undead Labs egy kicsit megkeveri a formátumot, és ahelyett hogy egy városba zárnának bennünket, több helyszínt is meglátogathatunk majd.

Hirdetés

A State of Decay 2 három különböző térképpel fogad majd bennünket, melyek mind akkorák lesznek, mint az első rész játszótere. A fejlesztők úgy gondolják, hogy mindenkinek jobb, ha több térképes megoldásra váltanak, és mi egyetértünk velük.

A térképek meglehetősen változatosak lesznek. A tájak kissé eltérnek majd egymástól, míg az épületek, a berendezkedés, és minden más teljesen máshogy néznek majd ki. Fontos, hogy a lehetséges menedékek és fontos pontok mindig máshol lesznek minden térképen, ráadásul a különböző városokban, különböző küldetéstípusokat is találunk majd.

"Miért csináltuk így? Leginkább mert ettől mókásabb lesz a játék. Tényleg olyan érzés lesz, mintha egyik kisvárosból a másikba költöznél, ami nagyot dob a hangulaton, ráadásul így sokkal nagyobbnak érződik majd a világ."

A változatos küldetéseknek és a helyszíneknek még egy fontos előnye van: így könnyen bővíthető a játék. Az Undead Labs kihangsúlyozta, hogy induláskor lesz 3 térkép, ami azt jelenti, hogy a jövőben ennél jóval több is lehet.

Egyébként lesz rá lehetőség, hogy teljes túlélőcsapatunkat mindenestül költöztessük, és még a hátrahagyott menedékünkért is kapunk némi visszatérítést. Hogy ez mennyi és hogyan, arról majd a jövőben tudunk meg részleteket.

A State of Decay 2 várhatóan idén jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)