Hirdetés

State of Decay 2 - így lesz jobb hely a bázisunk

|

Az első részhez hasonlóan a State of Decay 2-ben is fontos szerepet kap majd a bázisépítés, erről meséltek nemrég egy videóban a készítők.

Hirdetés

Miután a kedden megjelenő Sea of Thieves-ről már nagyjából mindent tudunk, amit a megjelenés előtt érdemes, a Microsoft nemrég beröffentette következő játéka, a State of Decay 2 marketingkampányát is. Ennek kapcsán több gameplay videó is napvilágot látott a zombis sandboxból, ezek közül érkezett most egy újabb epizód.

Hirdetés

A legújabb videóban a játék dizájnigazgatója, Richard Forge magyarázza el, mi minden változott az első részhez képest. Ezúttal természetesen több lehetőségünk lesz a bázisunkon elhelyezhető épületek és fejlesztések tekintetében, viszont a 2013-as résszel ellentétben itt nem folytatódnak majd az épületeink munkálatai, miközben nem játszunk, cserébe viszont rövidebb ideig is tart majd egy-egy projekt befejezése. A videó vége felé pedig szóba kerül az egyik mókásabb fejlesztés is, a State of Decay 2-es túlélőink moráljának fenntartásához egy eredeti Xboxszal is hozzájárulhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)