Hirdetés

State of Decay - végre egy igazi zombiapokalipszis-szimulátor?

|

Rég nem hallottunk az Undead Labs műhelyében készülő, egykor Class 3 névre hallgató zombis alkotásról, pedig már az eddig megjelent képek és videók is igen meggyőzőek.

Hirdetés

A zombis játékok kategóriáját böngészve rengeteg kiváló (Dead Island) és kevésbé fogyasztható (Walking Dead: Survival Instinct) cím néz vissza ránk, de legtöbbjük inkább az akcióra fókuszál, ideglevezetésre való, nem pedig arra, hogy átéljük egy zombiapokalipszis borzalmait.

A State of Decay valószínűleg szintén nem azt hivatott demonstrálni, hogy bármikor lerághatja az arcunkat egy zombi, ha egy pillanatra is lehunyjuk szemünket, de nem is húz a másik véglet felé. A játék legutóbbi trailere a bázisépítés lépéseit mutatta be nekünk, most viszont megismerhetjük, hogy a nyílt világban milyen járművekkel száguldhatunk át a félemberek olvadozó testén. Az Xbox 360-ra júniusban, PC-re pedig valamikor később megjelenő játék lényege, hogy az MI által irányított túlélőkkel kooperálva, válogatott fegyverekkel ritkítsuk meg a húsunkra éhező élőholtak népes táborát. Érdekesség, hogy a multiplayer mód kimaradt, ugyanakkor a stúdió Class 4 kódnevű projektje egy MMO lesz - lehet, hogy a kettőnek köze van egymáshoz? A kiadó a Microsoft Studios, a gyönyörű grafikáért pedig a CryEngine 3 felel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)