Hirdetés

Itt nézheted velünk a 2019-es State of Play-t

|

Ma délután 3 órakor elstartol a Sony élő közvetítése. Mutatjuk, hogy tudjátok a legegyszerűbben követni az adást.

Hirdetés

Hamarosan, egészen pontosan 15 órakor elkezdődik az idei utolsó State of Play, a Sony pedig természetesen élőben közvetíti a teljes előadást. Számítunk pár izgalmasnak ígérkező előzetesre, és remélhetőleg trailerekben sem szenvedünk majd hiányt. 

Hirdetés

Nem érdemes már messzire mennetek, ha velünk együtt akarjátok nézni az utolsó 2019-es State of Play-t. Nehéz lenne megmondani, hogy pontosan milyen nyalánkságokkal is készül a Sony, de az előzetes szivárgások alapján jó eséllyel jönni fog például egy Resident Evil 3 Remake bejelentés, és azon sem lepődnénk meg, ha a The Last of Us: Part II, vagy a Ghost of Tsushima kapcsán bedobnának egy-egy előzetest, sőt, valami a Crash franchise kapcsán is érkezhet. 

Itt tudjátok nézni a livestreamet:

Lent a kommentek között pedig bátran beszéljétek meg a látottakat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)