Hirdetés

STCC The Game - Svéd Túraautó Bajnokság szeptemberben

|

A svéd SimBin 2003-as megalapítása ontja a jobbnál jobb autóversenyeket. Ezúttal hazai pályán kívánnak bizonyítani.

Hirdetés

A PC mellett X360-ra is fejlesztő vara-i srácok a méltán népszerű Svéd Túraautó Bajnokságot nézték ki maguknak. A legkeményebb skandináv versenysorozat feldolgozása 11 osztály 29 járművének 350 variációját kínálja a szimulációt az árkád ökörködésnél többre értékelő játékosoknak.



Hogy továbbra is a nagy számok bűvöletében maradjunk, elárulták, hogy 25 versenypálya aszfaltján hagyhatjuk ott féknyomunkat, s multiplayerben akár 25 ellenfél mérheti össze tudását egyszerre. A megjelenés a bejelentéshez képest kellemesen korai, hiszen szeptember 19-re esik. A kiadó megtisztelő szerepében a talán lassancskán magára találó Atari-t üdvözölhetjük. A célplatform pedig kedvenc PC-tek.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)