Hirdetés

Steam: 13 millió aktív felhasználóval

|

A Steam digitális disztribúciós rendszer üzemeltetője, a Valve Software közleményében adta tudtunkra, hogy a Steam elérte a 13 milliós aktív felhasználói számot.

Hirdetés

A Valve nagyon jó helyre nyúlt annak idején, amikor a Half-Life 2 megjelenése kapcsán elindította a Steam jóval kezdetlegesebb verzióját. Emlékszem, megjelenés napján megvettem a játékot és mindenki egyszerre megpróbálta azt aktiválni. Persze a rendszer teljesen összeomlott és leghamarabb másnap lehetett nagy nehezen bejutni. Azóta elég sokat fejlesztettek a szoftveren és annak hardveres hátterén is, amit az is indokolt, hogy egy ideje már nem csak a Valve által készített játékok érhetők el a Steamen keresztül.

A statisztikák szerint minden hónapban átlagosan 7 milliárd percet töltenek a felhasználók játékkal. Érthető hát, ha a kezdeményezét további újításokkal próbálják tovább erősíteni, így hamarosan újabb kiadók játékai tűnhetnek majd fel a palettán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)