Hirdetés

Steam árleszállítás - Bioshock és Magicka a célpont!

|

A hétközi steam akciók sokszor szoktak igen érdekesek és izgalmasak lenni.

Hirdetés

Most nem semmiylen akció született - Mastigias barátom kíváló figyelmét is felhívom rá, hogy a mai célpont nem mindennapi játék - a Bioshock első és második része, illetve a four pack.

A Bioshock és a Bioshock 2 is 5 euróba kerül most a Steamen, míg a Bioshock Four Pack 15 euróért vásárolható meg.  A Magicka Four pack pedig (benne a Vietnammal) nyolc euróért vásárolható meg. A Bioshock akció egyébként egy nagy 2K Games leárazás része, ami miatt minden nap érdemes nézni a Steamet a héten - tegnap a Mafia II-t adták 5 euróért, holnap pedig bármelyik másik 2K Games/THQ sztárjáték lehet a kedvezményezett - aki tolta a Bioshockot és tetszett neki, ne hagyja ki - 1350 forintot mindkét játék megér...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)