Hirdetés

Egymilliárd regisztrált felhasználóval büszkélkedhet már a Steam

|

Az elmúlt években rengeteg fiókot hoztak létre a Valve platformján, ami most egy óriási mérföldkőhöz érkezett el.

Hirdetés

Ugyan az elmúlt időszakban elég nagy érdeklődésre tett szert az Epic Games Store, azért továbbra is a Steam a legnépszerűbb PC-s játékos platform. Nemrég pedig egy olyan határt lépett át a Valve kliense, amelyet csak keveseknek sikerül.

Hirdetés

A Steam ID Finder adatai alapján már egymilliárd regisztrált felhasználó található a Steamen, ami kétség kívül egy nagyon szép eredmény. Az oldal információi szerint egy április 28-án létrehozott, amusedsilentdragonfly nevű fiók lett az egymilliárdodik. Persze ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen ennyien használják a Steamet, mert a regisztrációk között valószínűleg rengeteg másodlagos fiók vagy épp bot van, de azért így sem lehet oka panaszra a Valve-nek, hiszen továbbra is havonta több tízmillióan használják a platformot.

Ti mikor regisztráltatok be a Steamre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)