Hirdetés

Steam és D2D toplista - Sikeres az ArmA II

|

Az NPD üzleti racionalizmussal indokolt diszkriminatív lépése óta a tengerentúlon csakis a digitális terjesztést vehetjük górcső alá, ha arra lennénk kíváncsiak, melyek a legnépszerűbb PC-s játékok.

Hirdetés

Miután a digitális disztribúció igénybevétele minimális eligazodási képességet igényel az internet bugyraiban, ezért jóval nagyobb arányban képviseltetik a vásárlók között magukat az úgynevezett hardcore játékosok, mint a bolti kereskedés esetében.



Nem véletlen, hogy a Steam és a Direct2Drive listáin többnyire olyan játékok kerültek az élvonalba, amelyek közelebb állnak a GSO rendszeres, vagy alkalmi látogatóinak ízlésvilágához.



Bár számadatok nem állnak rendelkezésünkre, mindenképpen elismerésre méltó az ArmA 2 két dobogós helyezése. Hasonlóképpen felkerült mindkét listára a Call of Juarez: Bound in Blood, az Overlord 2, a Fallout 3, és az Anno 1404, ami Észak-Amerikában Dawn of Discovery címen fut.

Steam

1. Fallout 3
2. ArmA II
3. Dawn of Discovery
4. 2K Huge Games Pack
5. Street Fighter IV
6. Left 4 Dead
7. Call of Juarez
8. Overlord II
9. Trine
10. CS: Source

Direct2Drive

1. ArmA 2
2. Aion (pre-sale)
3. The Sims 3
4. The Sims 3 (Mac)
5. Dawn of Discovery
6. Call of Duty 4: Modern Warfare
7. Call of Juarez
8. Overlord 2
9. Civilization 4: The Complete Edition
10. Fallout 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)