Hirdetés

Szavazz: Téged zavar, ha egy játék nem kapható a Steamen?

|

Egyre többen döntenek úgy, hogy saját platformjukon adják ki játékaikat - de probléma ez nekünk, gamereknek?

Hirdetés

Én is a rendezettség nagy kedvelője vagyok, szeretem egyben látni dolgaimat, így a játékaimat is. Steamen szétválogattam külön kategóriákba az AAA és az indie játékokat, listát vezetek a végigjátszott és a végigjátszandó címekről, év szerint rendezve. Ugyanakkor nem roskadok össze, ha egy-két játék miatt meg kell nyitnom az Origint vagy a Uplayt.

Hirdetés

A Bethesda úgy döntött, nem ad a Valve-nek a Fallout 76 bevételeiből, és csak a Bethesda.neten keresztül teszi elérhetővé a játék PC-s változatát. Ez megosztotta a közösséget, hiszen a Steam kényelmes és többnyire megbízható, a Bethesda minden más játéka megtalálható rajta, és sokan nem szeretnének csak egy játék miatt feltenni még egy programot. Mások úgy gondolják, nincs ezzel gond, hajlandóak erre az áldozatra. Ti hogy álltok a kérdéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)