Hirdetés

Kitalálod, melyik a leghosszabb nevű játék a Steamen?

|

Őszintén hittem, hogy a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst címét nem lehet túltenni. Aztán kiderült, hogy de.

Hirdetés

Általában rengeteg statisztikát kapunk a Steamről, és a nagyjuk meglehetősen unalmas. Miből adták el a legtöbbet, mivel játszanak sokan stb. A SteamSpy fejlesztője is megunhatta ezt, mert feldobta az oldalt néhány sokkal érdekesebb adattal.

A statisztikai oldalt fejlesztő Tim Garbos olyan statisztikákat adott közre, melyekből megtudhatjuk, hogy 2004-ben egy átlagos játékcím 25,7 karakterből állt, 2017-ben pedig már csak 16,6-ból. Felmérte, hogy mennyire színesek a játékosok által készített screenshotok, hogyan változott a játékok hossza vagy hogy mennyivel lettek sötétebbek a játékok.

Egyébként a leghosszabb cím a Steamen a Tales of Monkey Island Complete Pack: Chapter 4 - The Trial and Execution of Guybrush Threepwood a maga 96 karakterével.

Érdekes játékipari tanulmányokat lehetne összehozni ezekből az adatokból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)