Hirdetés

Steam Holiday Sale 2012 - Dishonored fél áron

|

Karácsony alkalmával rendre meglep minket a Steam, és ezúttal sem csak a Dishonored árcédulája került a kés alá.

Hirdetés

A Dishonored sokak szerint a jelenlegi generáció egyik legkiemelkedőbb alkotása. Ilyen messzire én nem mennék, de mindenképpen kiemelkedő címnek mondható a folytatások áradatában, épp ezért érdemelt kiemelt figyelmet a Steam, idei akciókkal tűzdelt karácsonyi kiárusításában. A szakmától 9-10-es értékeléseket kapott játék tökéletes karácsonyi ajándék lehet. De, aki annyira nem kedveli az FPS műfajt, az is találhat magának valami fogára valót, mára meghirdetett akciók közül.

Itt van mindjárt a teljes Tom Clancy’s sorozat: minden része (a Future Soldier kivételével) 75%-al kevesebbe kerül a mai napon, ami még akkor is viszonylag olcsónak mondható, ha úgy döntünk, visszük a teljes sorozatot, ide értve a Splinter Cell részeket, a Rainbow Six különböző epizódjait, és mindent, ami a mester nevével fémjelzett. A fantasy rajongók a teljes Darksiders gyűjteményt is bezsebelhetik, a két epizóddal és az összes letölthető tartalommal együtt pár ezer forintért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)