Hirdetés

Steam Holiday Sale - a nyolcadik napon jól meghalunk

|

Vagy feltérképezünk egy házat, kosarazunk kicsit, de lehet, hogy mészárolni fogunk, vagy megépíteni egy jövőbeli várost. Jajj, mennyi lehetőség megint!

Hirdetés

Nincs már ingyenes Left 4 Dead 2, van viszont olcsó Dark Souls, Gone Home, The Incredible Adventures of Van Helsing és NBA 2K14. Meg néhány más, szintén nem elhanyagolható cím.

Ha szerencsétek van és épp nem haldokolnak a szerverek, az alábbi akciókat használhatjátok ki a Steam Holiday Sale nyolcadik napján:

Napi ajánlatok

- Dark Souls - 5,99€
- Gone Home - 6,45€
- Wargame: Airland Battle - 9,99€
- NBA 2K14 - 14,99€
- The Incredible Adventures of Van Helsing - 3,73€
- Killing Floor - 3,74€
- DMC: Devil May Cry - 9,99€
- Hotline Miami - 1,69€
- Anno 2070 - 7,49€ 

Villámakciók

- Bastion - 2,09€
- Lost Planet 3 - 9,99€
- The Cave - 3,49€
- UnEpic - 3,49€ 

A Közönség Választása

- Tower Wars - 1,49€

Ez utóbbi a cikk megírásának pillanatától számítva körülbelül hét óra múlva vált, hogy mi legyen a következő, azt ti választhatjátok ki az AntiChamber, a Monaco és a Spelunky közül.

Vettetek már ma valamit, vagy még mindig a Left 4 Dead 2-vel szórakoztok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)