Hirdetés

Steam Holiday Sale - mi kerül a digitális fa alá?

|

Amíg mindenki örül az ajándékának vagy fetreng a vacsi után, addig mi gyorsan végigzongorázunk a mai nap digitális ajándékozási lehetőségein.

Hirdetés

Mi sem lehet jobb módja az ünnepi, meghitt csend megtörésének, mint az az artikulálatlan csatakiáltás, amit az áhított játék leárazása láttán fogtok hallatni.

Habár a karácsonyi bevásárlásnak már rég vége, a Steam pofátlan módon tovább birizgálja a pénztárcánkat, nem kevés sikerrel. Nézzük is meg, hogy a mai napon mit adnak pont olyan olcsón, amennyiért már bemagyarázzuk magunknak, hogy megéri.

Napi ajánlatok

- F1 2013 - €15,29
- State of Decay - €9,49
- RPG Maker VX Ace - €14,99
- Rocksmith 2014 - €33,49
- The Sims 3 - €17,99 
- Call of Duty: Ghosts - €40,19
- Baldur's Gate Enhanced Edition - €5,59
- Faster Than Light - €3,39
- Surgeon Simulator - €2,49 

Villámakciók

- Dishonored - €7,49
- Rise of the Triad - €2,79
- Total War: Rome 2 - €27,49
- Rise of Venice - €9,99 

A Közönség Választása

- Gnomoria - €1,49

Nem semmi fejlemény, hogy a Call of Duty: Ghosts máris leárazásra adja a fejét, de az idei felemásabb fogadtatást elnézve annyira nem is meglepő.

Nektek hogy tetszik a mai napi választék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)