Hirdetés

Steam karácsonyi leárazások

|

A népszerű digitális játékáruház január 3-ig akár 80%-os kedvezménnyel kínálja portékáit.

Hirdetés

Szerintem az itt egybegyűltek többsége bizonyosan rendelkezik minimum egy Steam accounttal, így nagyon is aktuális a hír, miszerint a Valve elindította hagyományos ünnepi árleszállítását, ami alatt akár 80-90%-os kedvezménnyel vásárolhatunk és tölthetünk le játékokat az okos kis alkalmazáson keresztül.
Az általános árzuhanás január 3-ig tart, de a folyamatos érdeklődés fenntartásáért egynapos akciókkal is csábítanak bennünket. Csak a mai napra például a következő, soha vissza nem térő ajánlat jutott:

GTA IV - 7.49 € (75%) ~ 2000 Ft
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - 1.99 € (90%) ~ 550 Ft
OF: Dragon Rising - 24.49 (50%) ~ 6700 Ft
Defense Grid - 2.24 € (75%) ~ 620 Ft
Mirror's Edge - 3.74 € (75%) ~ 1020 Ft


Ez persze csak a napi ajánlat. Ezek mellett sok más játék vásárolható meg kedvezményesen, amelyek megtekintéséhez még csak Steam hozzáférés sem szükséges. A steampowered.com oldalon minden akciós játék feltüntetve vagyon. Dobozos játék ide vagy oda, én bizony most bevásárolok. Holnap vajon mi lesz a napi akció?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)