Hirdetés

Steam - kint vannak a Family Sharing meghívók

|

A Valve 1000 embernek küldte ki a Steam Family Sharing bétájának meghívóit. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

Ez a hét egyértelműen a Valve körül forog. A SteamOS és a Steam Box bemutatása után most végre kimentek az egyik legújabb funkció, a Family Sharing bétájának meghívói is.

Még a múlt héten számoltunk be róla, hogy a Steam egy új, Family Sharing nevű funkcióval bővül, ami - mint utóbb kiderült - szerves része lesz a Valve saját operációs rendszerének is. A koncepció egyszerű: bizonyos megkötések mellett 10 baráttal, vagy családtaggal oszthatod meg a Steam könyvtáradat. 

 

A bétában először ugyanarról a gépről kell majd bejelentkeznetek, hogy kapcsolatot teremthess a saját és a barátod Steam fiókja között és csak utána jelennek meg a listájában a te játékaid. Amint engedélyezted a megosztást az illető letöltheti és pörgetheti is a játékaidat, de ugyanazzal ketten nem játszhattok. Természetesen még mindig te vagy az úr, ezért ha úgy döntesz, hogy azzal a játékkal szeretnél játszani, mint az, akinek kölcsönadtad, akkor az ellető kap egy pár percet, hogy mentsen és kilépjen, vagy megvásárolja az adott címet.

Kapott valaki meghívót? Ha igen, mindenképpen ossza meg velünk és a többi olvasóval a tapasztalatait. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)