Hirdetés

Steam leállás csütörtökön

|

Karbantartás miatt több szolgáltatás is szünetelni fog a Steamen

Hirdetés

A Valve ma jelentette, hogy egy nagyobb karbantartási művelet miatt a tengerentúlon mért időszámítás szerint csütörtök este (nekünk péntek hajnalban) három órára több szolgáltatás is szünetelni fog Steamen.

A gyors számításaim szerint nekünk péntek hajnali 1 és 4 óra közé datált leállás érinteni fogja a Steam Community szolgáltatásait, a játékszervezést és a lobbikat, valamint a játékok letöltését és váráslását. Jó hír viszont, hogy azok a játékok, melyek nem függnek a Steam meccsszervező applikációjától zavartalanul üzemelnek majd. Ha nem rendelkezel ilyennel, javaslom az épp most jóárasított Titan Quest Gold Editiont, ami 5 juró csupán. De vajon mire fel az a nagy feljahtás? Talán új fícsörök érkeznek? Netalán helyreteszik a dollár=euró probléma okozta bajokat? Reméljük...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)