Hirdetés

Steam - Mai Total War leárazás

|

A hétvégén a Steam Total War fiesztát tartott a Shogun 2 tiszteletére.

Hirdetés

Minden nap egy-egy Total War címet 75%-os engedménnyel árultak, így vettem meg például a Rome: Total Wart és a Medieval II: Total Wart is 2,50 euróért, azaz 680 forintért.

A mai napon (pontosan nem tudom meddig, szóval akit érdekel az siessen) a Napoleon: Total War Imperial Edition  van soron, 30 euro (8200 forint) helyett 7,50 euróért (2050 forint) - és még 10 elite egység is jár mellé, amiket szingli és multi játékban is fel lehet használni. Mivel 2010-es játékról van szó, amely a Gamerankingson 81,61%-on a MetaCriticen 81-en áll így 2050 forintot tuti megér... Emellett a Total War Collection, amiben a Shogun 2 is benne van (mellette az Empire, Medieval II, Rome és a Napoleon) változatlanul 65 euró. Ne mondjátok, hogy nem szóltam.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)