Hirdetés

Steam - mostantól visszamondhatjuk az előrendeléseket

|

Bizonytalan emberek előnyben: mától nem kell pánikolni, ha valaki esetleg meggondolta magát az utolsó másodpercben. Persze van egy kis csavar.

Hirdetés

Előfordul mostanában, hogy csak úgy meglepetésszerűen bukkannak elő új funkciók a Steam évről-évre robusztusabb kliensében, és ez ezúttal sincs másképp: egy szemfüles felhasználó észrevette, hogy vissza tudja kérni a pénzét a még meg nem nem jelent játékokért.

Aki ugyanis jól megnézi a legutóbbi tranzakciókat követő oldalt a felhasználói fiókjában, az észreveheti, hogy az előrendelt játékok mellett megjelent a "Refund this item" gomb.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ezzel nem a bankszámlánkra utaljuk vissza a kifizetett pénzt, hanem a Steam Wallet-be fog visszakerülni, ahonnan csakis Steam-es dolgokra tudjuk elkölteni.

Aki ettől eltérő dologra szeretné felhasználni a pénzt, annak sajnos továbbra is az az egyetlen opció, hogy végigmegy a Steam Support-tal való egyezkedés fáradtságos folyamatán.

De azért már ez is előrelépés, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)