Hirdetés

Steam Music - már küldik a meghívókat a bétára

|

A Valve elkezdte meghívni a játékosokat az új Steam szolgáltatás bétájára, közben pedig elhintett pár érdekességet is a platform jövőjéről.

Hirdetés

Már néhány napja lehet jelentkezni arra az új Steames szolgáltatásra, amivel frusztráló és erőforrás igényes Alt+TAB nyomkodás nélkül is elindíthatjuk a kedvenc zenéinket miközben a Steamen játszunk, a Valve pedig egy érdekes bejegyzés kíséretében el is kezdte kiküldeni a meghívókat a lelkes önkénteseknek.

A Steam Music jelen pillanatban rettentően egyszerű: megmutatjuk a programnak, hogy merre találja az MP3 formátumú zenéinket, ő pedig játék közben bármelyiket nagyon szívesen lejátssza nekünk. Nem hangzik soknak, de a Valve szerint ez volt az egyik legtöbbet kért lehetőség, így részben azért is indították el a bétát, hogy kellő visszajelzést kapjanak a játékosoktól arról, hogy milyen ötletekkel tudnák még esetleg érdekesebbé tenni ezt az egészet.

Talán nem a legjobb hír, hogy egyelőre ez még csak a Big Picture módban és a SteamOS rendszeren működik, de a csapat mentségére váljék, hogy ez a szintén nem olyan régi In-Home Streaming nevű csodával együttesen is használható, vagyis ha egy másik gépről játszunk, akkor az ott lévő zenéket is streamelhetjük a játékkal együtt.

Természetesen talán az egyik első dolog, ami mindenkinek eszébe jutott az az, hogy a Valve szeretne beszállni a zeneáruházas őrületbe, de erről szó sincs. Most is lehet már néhány játék zenéjét kapni, de a Ti visszajelzésetek fogja eldönteni, hogy konkrétan merre viszi tovább a cég ezt az ötletet.

Viszont már jó ideje dolgozik a csapat azon, hogy bővítse és gazdagítsa a rendszert oly módon, hogy egyszerű gaming platformból elsőrangú szórakoztatóipari platform lehessen belőle, és ez ezúttal sincs másképp.

Nektek hogy tetszik ez az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)