Hirdetés

Steam - napi ajánlat a RIFT igen olcsón.

|

Az utóbbi idők legsikeresebb mmo-ja volt a RIFT - most erőteljesen leárazva kapható a Steamen ma estig.

Hirdetés

Egészen ma este hét óráig a "sima" RIFT 5 euró ( kb 1500 Ft.), míg a RIFT - Digital Collector's Edition 6 euro 25 cent (kb 1850 Ft.).

Ez utóbbi három extra tárgyat tartalmaz:

Ancient Tartagon Mount: 20-as szinttől elérhető mount, egy nagy teknős, amelytől a játékos sebessége 60 százalékkal megnő. 

Collector’s Satchel: Az elsődleges hátizsák méretét növeli 24-esre. 

Bogling Wastrel: Egyedi pet, amely megkülönböztet majd a többi Ascendedtől. 

A 84-es MetaScore-on (Gamerankings - 85,21%) álló játékhoz megjelenése óta több frissítés is érkezett - úgy gondolom, akit érdekel a dolog, most érdemes befektetni rá - az árban egy hónap ingyen játék van benne - a RIFT egyébként havidíjas. 

A Midweek Madness (azaz hétközi árleszállítás) egyébként a Dungeons and Dragons: Daggerdale 7 euro 50 centért (kb. 2180 Ft.)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)