Hirdetés

Te kitalálod egy Steam értékelés alapján, hogy melyik játékról írták?

|

Bár rengeteg hasznos véleményt és értékelést írnak a játékosok a Steamen, akadnak olyanok is, amelyek inkább a humoros oldal felől közelítenek. Így már nem is olyan egyértelmű, hogy melyik játékról van szól

Hirdetés

Egy játék megvásárlása előtt sokan olvassák el a kritikusok tesztjeit, de mivel köztudott, hogy mi mindannyian le vagyunk fizetve a kiadók által, nem lehet hinni a szavunknak, ezért néhányan csak a játékosok értékelésében bíznak. Szerencsére ezekből is akad bőven.

Steamen például bárki írhat értékelést egy játékról. Néhány hónappal ezelőtt ugyan bevezették, hogy az összpontszámba már csak azok véleménye számít bele, akik fizettek is a szoftverért, vicces (vagy épp halálosan komoly) véleményt bárki írhat. Alább össze is gyűjtöttünk néhányat ezek közül, de vajon akkor is ki tudjátok találni, hogy melyik játékról van szó, ha nem írjuk oda? 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
9.

10.

11.

12.

13.

Helyes válaszok (jelöljétek ki az alábbi részt, hogy láthatóvá váljanak):

1: The Walking Dead, 2: Rust, 3: Resident Evil 7, 4: Metal Gear Solid V, 5: GTA V, 6: Goat Simulator, 7: Fallout 4, 8: Dark Souls, 9: Tom Clancy's The Division, 10: Deus Ex: Mankind Divided, 11: Call of Duty: Infinite Warfare, 12: Bioshock Infinite, 13: The Elder Scrolls V: Skyrim

Nektek hogy sikerült?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)