Hirdetés

Steam Slug bejelentés - Gőzhajtású csigák támadása

|

Az orosz GFI sajátos steampunk akciójátékkal kívánja meghódítani a PC-s játékosok szívét.

Hirdetés

Az egy időben a hányatott sorsú Jagged Alliance 3 fejlesztésébe is belekontárkodó GFI a minap mutatta be legújabb portékáját, a steampunk univerzumba helyezett, Steam Slug címre keresztelt TPS-t.



Mintha az utóbbi időben gyakrabban nyúlnának gőzgépes témához a fejlesztők, mint az elmúlt évek során bármikor. A gyengécske Damnation és a roppant ígéretes Edge of Twilight mellett egy harmadik szereplőt is üdvözölhetünk a mechanikus szerkezetek, széntüzelésű gőzgépek és gépzsír jellemezte videojátékok között.
A Steam Slug egy alternatív 19. századba kalauzol el bennünket, ahol a gőzgépek a technológia legfontosabb építőkövének. Az emberiség fejlődése nem állt meg, csupán más irányt vett, s a tudósok már ott tartanak, hogy fém és üveg vázba emberi agyat képesek beültetni.



Egy nap azonban a mechanikus, gőzhajtású szerkezetek a rejtélyes Mephistopheles sugallatára fellázadnak alkotóik ellen, s a Terminátor, ill. a Mátrix után újra megvívhatjuk az emberek vs. gépek meccset.
A külső nézetes lövöldőben a játékos egy ember harcost alakít, akinek el kell kapnia a gaz lázító grabancát, hogy aztán fél liter gépolajat öntsön le a torkán, mielőtt megetetne vele egy égő gyufát.
Megjelenésére elvileg még az év vége előtt számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)