Hirdetés

Steam statisztikák: Továbbra is kapós az NVIDIA

|

Otthon elkészítendő dolgozatokhoz és Mark Twain megfigyelésének alátámasztására a Valve nyilvánosságra hozta felméréseit

Hirdetés

A novemberi Steam Hardware Survey felméréseinek eredményéinek mustrálása előtt lássuk, hogyan vélekedett minderről a híres amerikai író. Mark Twain szerint a hazugságnak három fajtája létezik: hazugság, szemérmetlen hazugság és a statisztika. Hat hónapra visszanyúló adatmennyiségük feldolgozása után ismét vizsgálódhatunk a részletes statisztikákban és összehasonlíthatjuk vasunkat a világon élő, közel 15 millió Steam felhasználó által hajtott masinával. Felmérésük elkészítéséhez stratégiát váltottak, eddig minden esetben megkérdezték felhasználóiktól, hogy adataikat továbbíthatják-e központi adatfeldolgozó üzemükhöz, nos, ezek az idők elmúltak. Ha szeretnénk, ha nem háttérben futó alkalmazásunk havonta átpásztázza rendszerünket és elküldi adatainkat a Steam Hardware Survey statisztikusainak. A következő linkre kattintva ellátogathattok a részletes statisztikához, mely júniusig bezárólag tartalmazza a Steam júzerek adatait. Mielőtt továbblépnétek, nézzük, milyen géppel tolja a Steam-es átlag:

Operációs rendszer: WinXP 32 bit
RAM: 2GB fölött
Processzor: kétmagos Intel (2.3Ghz - 2.63Ghz)
Videókártya: NVIDIA 8800GT (512MB)
Felbontás: 1024x768
Merevlemez kapacitása: 100 GB - 249 GB között

 

steamsurvey.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)