Hirdetés

Steam Summer Sale - másnapos akciók

|

A pénteki buli után vegetatív állapotban, vagy a szombati előtt partihangulatban lévő játékosok se felejtkezzenek el a mai Steam Summer Sale akciókról. Íme a lista.

Hirdetés

Ha éppen másnapkoboldok ütik apró csákányokkal az agyadat, vagy éppen az utolsó hajtincset igazítod meg a fejed búbján, mielőtt rárepülnél a cimborákkal a városra, még szakíts egy kis időt arra, hogy kattintasz kettőt a Steam-en. Megéri.

Tegnap sok más mellett a Baldur's Gate Enhanced Edition, a Grid 2, a Metro: Last Light és az Elder Scrolls V: Skyrim mért végzetes csapást a pénztárcánkra, de a Steam gondoskodott róla, hogy ma se maradjunk akciós játékok nélkül. Fog összeszorít. Erősen koncentrál a kedvenc játékra. Listát böngész.

Napi akciók:

Prison Architect - 34% (€13.85)

Assassin's Creed III - 40% (€17.99)

Natural Selection - 75% (€5.74)

Worms Revolution - 75% (€2.74)

Star Wars: Knights of the Old Republic II - 66% (€3.39)

Saints Row: The Third - 75% (€4.99)

Sonic All-Stars Racing Transformed - 75% (€6.24)

Omerta: City of Gangsters - 75% (€11.24)

Counter Strike: Global Offensive - 66% (€3.73)

StarForge - 50% (€9.49)

Villámakciók:

Swords of the Stars: The Pit - 75% (€2.50)

Strike Suit Zero - 85% (€2.84)

Zeno Clash II - 50% (€6.99)

Deadpool - 33% (€33.49)

Közönségszavazás:

 Chivalry: Medieval Warfare - 75% (€4.99)

Vészesen fogy azoknak az embereknek a száma, akinek ilyenkor még maradt bármennyi pénze, vagy pénzzé tehető tárgya/szerve, pedig így a Steam Summer Sale vége felé közeledve várhatóan még egy kicsit rá is erősít majd a Valve. Mi volt a mai termés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)