Hirdetés

Steam Summer Sale - Planet Explorers és a Shadowrun Returns az új adagban

|

Még mindig csak a Summer Sale második napjában járunk és megint itt vannak az új Villámakciók és persze a közönségdíjas játékok is.

Hirdetés

A Steam Summer Sale folytatódik és újabb nyolc óra telt el, így frissültek az aktuális villámakciók és persze a közönség is kiválasztotta a neki legjobban tetsző négy játékot.

Ne felejtsétek el, hogy most még az első nap akciói is élnek egészen 19:00-ig és a mai nap leárazásait pedig holnap is meg tudjátok még venni. Vannak olyan slágerjátékok, amikkel egyébként érdemes kivárni, mert nagy valószínűséggel egy még komolyabb engedmény mellett visszatérhetnek még a Summer Sale végéig. Kockázatos, de újabb 10-15 százalékot foghattok, ami azért nem mindegy.

Steam Summer Sale - a 2. nap villámakciói

Planet Explorers - 40% - 13,79€

Halo Spartan Assault - 50% - 2,49€

Risk of Rain - 75% - 2,24€

Papers, Please - 70% - 2,69€

Közönségszavazás

Frozen Synapse - 80% - 4,59€

E.Y.E: Divine Cybermancy - 90% - 0,99€

Master Reboot - 80% - 2,79€

Shadowrun Returns - 75% - 3,49€

Hogy alakul a termés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)