Hirdetés

Az ünnepekre kiürül a pénztárcád, már jövő héten indul a Steam téli leárazása

|

A Valve végre elárulta, hogy egészen pontosan mikor is veszi kezdetét a nagy téli vásár a digitális boltjában.

Hirdetés

A Steamen szinte állandóan vannak leárazott termékek, amelyekre lecsaphat a PC-s közösség, de bizonyos alkalmakkor még a szokásosnál is több kedvezményes áru játékkal igyekszik a Valve pénzköltésre ösztönözni a játékosokat. Retteghet a pénztárcánk, mivel idén is jön a téli vásár Steamen, ami jövő héten, pontosabban december 19-én rajtol el.

Hirdetés

Emellett a Steam Díjakról is ejtett néhány szót a csapat, így megtudtuk, hogy december 11-től kezdve minden nap bemutatásra kerülnek egy adott kategória jelöltjei, és a vásár indulása előtti napon, tehát 18-án megismerhetjük azokat a címeket is, amelyek Az év játéka-díjért szállnak versenybe. A közösségi szavazás december 19-én élesedik (igen, ha már amúgy is ott veri el mindenki a bejglire valót, akkor legalább szavazhat is egyet).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)