Hirdetés

Steam top 10 - a hét győztese pedig...

|

A hétvégi leárazások megtették a hatásukat, de az Early Access keretében megjelent játékok népszerűsége sem hagyott alább a múlt héten.

Hirdetés

Továbbra is a leárazások rabjai vagyunk, ha látjuk, hogy egy játék árát 50-70-90 százalékkal megvágták, elkezdünk izzadni, és még ha esetleg aznap ki is kell hagynunk a vacsorát, akkor is élünk a visszautasíthatatlan ajánlattal.

Az elmúlt hét tényleg nagyon durva volt. A Rockstar címek, a BAFTA jelöltek és a kéteurós Counter Strike: Global Offensive rengeteg játékost elcsábított, ami a heti listán is meglátszik. Természetesen azért még mindig a South Park: The Stick of Truth vezet, de az élmezőny egy kicsit átrendeződött. Lássuk is, hogy zárt a Steam a héten:

1. South Park: The Stick of Truth
2. Counter-Strike: Global Offensive
3. DayZ
4. Dark Souls II
5. Banished
6. Rust
7. Grand Theft Auto Complete Package
8. Left 4 Dead 2
9. Planet Explorers
10. Wargame: Red Dragon

És ti minek estetek álozatául a hétvégén? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)