Hirdetés

Steam TOP 10 - Cselvetéssel élen a R.U.S.E.

|

Heti Steam toplistánk élén egy frissen megjelent játék debütált, mégpedig a második világháborús R.U.S.E.

Hirdetés

A steames eladások mindig érdekesebben alakulnak, mint a hazai állóvizet bemutató toplistán látottak. Ennek okaira létezik magyarázat is, amit egy napon talán részletesen kifejtünk, de most foglalkozzunk inkább azzal, hogy a Steamen e héten elsősorban az újoncoknak termett babér.



A címben is említett multiplatform R.U.S.E. mellett a dobogó második fokára az Amnesia: The Dark Descen kapaszkodott. A finn minicsapat fejlesztését lazán az elmúlt évek legrémisztőbb élményének titulálta a szaksajtó, s ezzel nem arra céloztak, hogy a játék lenne rémes. Bronzérmes versenyzőnk a Civilization V, és még DLC-t is találunk az első tízben. A Jimmy's Vendetta egyébként a linearitást és a freeride hiányát fájlaló játékosok számára legalább öt-hat óráig ható fájdalomcsillapítóként fog hatni.

1. R.U.S.E.
2. Amnesia: The Dark Descent
3. Sid Meier's Civilization V
4. Recettear: An Item Shop's Tale
5. Mafia II DLC: Jimmy's Vendetta
6. Battlefield: Bad Company 2
7. Mafia II
8. Blood Bowl Dark Elves Edition
9. Worms Reloaded
10. Company of Heroes Complete Pack

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)