Hirdetés

Steam TOP10

|

A Steam toplista igen változékony általában, köszönhetően a heti akcióknak.

Hirdetés

A digitális disztribúció egyik bástyája a Steam. A Valve által üzemeltetett online áruház igen bőséges kínálattal rendelkezik, és néha még az akciók is jófajták, dacára a lüke dollár, euró hozzáállásnak. A toplista általában hűen tükrözi az akciós játékok népszerűségét, ámbár az Aion anélkül is jó ideig a csúcson tanyázott.

Mostanra azonban kifulladt egy kicsit az Aion láz, és egészen a hetedik helyig csúszott. Ez talán a Borderlands megjelenésének köszönhető, netalán a Dragon Age: Origins közelgő eljövetelének. A Modern Warfare 2 is elöl van, úgy látszik akad olyan CoD fan is, akit nem érdekel a dedikált szerver hiánya. No elemezzük a listát jól.

1. Borderlands.
2. Left 4 Dead 2.
3. Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition.
4. Dragon Age: Origins.
5. Call of Duty: Modern Warfare 2.
6. ARMA 2.
7. Aion Standard Edition.
8. Tropico 3 - Steam Special Edition.
9. Assassin's Creed Director's Cut Edition.
10. Killing Floor, Left 4 Dead, Counter-Strike: Source.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)