Hirdetés

Steam TOP10

|

A Steam toplista ugyebár csak a PC piacot érinti, annak is egy kisebb, de egyre növekvő részét.

Hirdetés

A Valve által üzemeltetett online áruház toplistája minidg változatosabb, mint a mezei listák. Ennek oka a rendszeres akciók, amikor egy-egy jobban hangzó címet, vagy pakkot olcsóbban lehet megszerezni.

A múlt heti listán ezért szerepel az Overlord pakk, valamint a Crysis is, bár ez utóbbit nálunk az akciós áron alul is meg lehet szerezni immár. A Modern Warfare 2 első helye nem nagy meglepetés, és a Dragon Age: Origins jó helyezése sem érhet senkit váratlanul. A Torchlight számára sok sikert, bár az MMO rész még odébb van. Aztán itt a Left 4 Dead 2, ami azt bizonyítja, hogy a fórumokon anyázó népek (sajnos) csak kis részét képezik a gamer társadalomnak.

1. Call of Duty - Modern Warfare 2.
2. Left 4 Dead 2.
3. Dragon Age: Origins.
4. Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition.
5. Borderlands.
6. Overlord Complete Pack.
7. Torchlight.
8. Crysis Maximum Edition.
9. Football Manager 2010.
10. Mass Effect and Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 Bundle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)