Hirdetés

Steam TOP10

|

A Steam toplista mindig érdekesebb mint a többi, hiszen a sorozatos akcióknak hála, minden héten más játék kerül a lista élére.

Hirdetés

A múlt heti adatok szerint pedig a legnépszerűbb játék éppen a hányatott sorsú Left 4 Dead 2. Az alig egy éve megjelent Left 4 Dead folytatása nem a cím fantáziátlansága miatt hergelte fel a rajongókat.

A második helyezett Left 4 Dead jelzi, hogy bizony még az első részre is sokan kíváncsiak, pedig hamarosan érkezik a talán felesleges folytatás. Meglátjuk. Az Aion továbbra is jól szerepel, pedig ugye gondok ott is akadnak. A Risen 4. helyen szerepel ami nem is meglep, mert elég jóra sikeredett. A Borderlands előrendelők is aktivizálták magukat, ami szintén jó hír, mert a Gearbox nagyon tart egy esetleges rossz fogadtatástól.

1. Left 4 Dead 2.
2. Left 4 Dead.
3. Aion Collector's Edition.
4. Risen.
5. Aion.
6. Batman: Arkham Asylum.
7. Counter-Strike: Source.
8. Borderlands.
9. Resident Evil 5.
10. F.E.A.R.2- Project Origin and AudioSurf.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)