Hirdetés

Steam TOP10 - Továbbra is vezet a Left 4 Dead 2

|

A Steam toplista igen dinamikus képződmény volt eddig. A Left 4 Dead 2, és a Dragon Age: Origins megjelenése óta ez nem annyira jellemző.

Hirdetés

Jó hír a Valve számára, hogy a Left 4 Dead 2 igen jól teljesít saját online boltjukban. Pár hete foglalta el az első helyet, és jöhetnek akciók, a Left 4 Dead 2 a csúcson maradt.

Pedig a legutóbbi akció igencsak jófajta volt, a THQ fejesek bizonyára jótékonysági rohamot kaptak. Csak legyen még ilyen sok! A lista többi szereplője is ismerős lehet a rendszeres toplista böngészőknek. A Borderlands, és a Dragon Age: Origins jól teljesít, sőt a Batman sem tűnt el a süllyesztőben. A Serious Sam HD pedig azt bizonyítja, hogy van igény 2009-ben is az agyatlan lövöldözésre.

1. Left 4 Dead 2
2. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. THQ Complete Pack
4. Dragon Age: Origins
5. Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition
6. Borderlands
7. Batman: Arkham Asylum
8. Left 4 Dead
9. Serious Sam HD: The First Encounter és Far Cry 2: Fortune's Edition
10. Dead Space és GRID

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)