Hirdetés

Steam Trading Cards - cserélgetős kártyajáték a kitartó játékosoknak

|

Kilépett béta állapotából a Steam Trading Cards szolgáltatás, így mostmár bárki szabadon gyűjtögetheti és cserélgetheti kártyáit nem kevés jutalomért cserébe.

Hirdetés

A Valve szolgáltatása olyan elképesztő méreteket öltött az elmúlt években, hogy már nehéz követni, milyen jóságokban részesülhetnek a kitartó PC-s gamerek.

A legújabb nagy dobás a cserélgethetős kártyák, avagy Trading Cardok bevezetése, melyeket a harminc résztvevő játék játszásával szerezhetünk meg. Ha megvan egy kollekció, jelvényt craftolhatunk belőle, amiért cserébe piacra dobható emoticonokat, profil háttereket és kuponokat kaphatunk. Ha csak néhány lap hiányzik, de látjuk, hogy egy pajtásunknak pont azok a lapok vannak meg, amik nekünk kellenek, cserélhetünk vele. Jópofa dolog, kíváncsian várjuk, milyen extra akciókat szervez a Valve ehhez kapcsolódóan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)