Hirdetés

Steamen is megjelent a Diablo 4, lepontozás lett belőle

|

Egyes játékosok kihasználják a lehetőséget, hogy üzenjenek a Blizzardnak.

Hirdetés

Bár már június elején megjelent a Diablo 4 konzolok mellett PC-re is, azonban utóbbi platform esetében idáig csak a Battle.neten volt elérhető, most vált elérhetővé Steamen keresztül is. Ráadásul nem is ez az egyetlen újdonság a Blizzard ARPG-jének életében, hiszen a minap elrajtolt a második szezon, a Season of Blood is, amely a vámpírokra fókuszál és számos változtatást hozott magával

A steames debütöt sokan arra használták ki, hogy megtorolják vélt vagy valós sérelmeiket, ami nem meglepő, hiszen bármennyire is kapott jó értékeléseket a Diablo 4, bőven akadtak problémák a megjelenése óta: hol rengeteg játékos élményét sikerült tönkrevágni egy frissítéssel, hol egy szervereket érintő bug miatt futhattak össze a Seasonal és Eternal karakterek (aminek kihasználását aztán bannal jutalmazták), és a második szezon újításait bemutató videót is összekutyulták

Hirdetés

A hír írásának pillanatában a Diablo 4 több mint 500 felhasználói vélemények alapján a vegyes plecsnit kapta, mivel a játékosok által adott értékelések csak 53%-a pozitív. Belekukkantva a pontozásokhoz adott kísérőszövegekbe a tartalom és a játékkal eltöltött nagyon rövid idő alapján tisztán látszik, hogy a többség csak a Blizzardnak szeretne középső ujjat mutatni, az elmúlt nap leghasznosabb értékelése például szabad fordításban így szól: 

"Gyerekkoromban a Blizzard nem tudott hibázni. Most nem tud nem hibázni."

Beszédes egy másik játékos meglátása is, közvetlenül az előző alatt: 

"Tudom, hogy a Blizzardot sokan gyűlölik, de szerintem nem eléggé."

Sokan hasonlítják össze a Baldur's Gate 3-mal is olyan prókat és kontrákat felhozva, miszerint a Larian játéka nincs tele pofátlan monetizációval, a frissítései nem nerfelik agyon a kasztokat és tárgyakat, teljes sztorit ad és nem zárja annak részeit fizetett DLC-k mögé és abban a stúdióban az alkalmazottakat sem zaklatják. A mikrotranzakciókat rengetegen ekézik, de azért akadnak pozitív meglátások is, mint például az, hogy a Diablo 4 remekül fut Steam Decken. 

Ti megvettétek már Steamen a játékot? Mi a tapasztalatotok vele?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)