Hirdetés

Steamen keresztül érkezik a DEFCON

|

A Valve és a Darwinia készítője az Introversion a nap folyamán közösen jelentették, hogy a DEFCON című online stratégia a Steam rendszerén keresztül lesz elérhető.

Hirdetés

A népszerű Introversion harmadik játéka a DEFCON bizony idén szeptemberben, azaz alig egy bő hónapon belül érkezik meg a Steam rendszerén keresztül.

"A Steam komoly kereskedelmi sikereket hozott az Introversionnek, és kritikus hangsúlyt fektettek a Darwinia

ra", tette hozzá Thomas Arundel, az Introversion Software kereskedelmi igazgatója. "A DEFCON ismét a fejlesztői munka izgalmának tanuja, az egyedi játékokon meglátszik a több éves munka, nem úgy mint sok más fejlesztőnél. A DEFCON megjelenésével az Introversion tovább bizonyítja, hogy a fejlesztés az izgalmak igazi frontja, na és persze az innovatív játékélményé is egyben."
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)