Hirdetés

Steamre is jön a Microsoft Flight Simulator

|

A PC-s játékosok nem csak a Microsoft Store-on keresztül érhetik majd el a játékot, ami valószínűleg jó pár ősz hajszáltól kímél meg minket.

Hirdetés

Pár héten belül itt a Microsoft Flight Simulator megjelenése, a PC-s játékosok videokártyái pedig már valószínűleg előre sírnak a rájuk váró megterheléstől. A repülőszimulátor franchise legújabb darabja a jelek szerint minden szempontból gigászi lesz, viszont most érkezett egy jó hír is, miszerint a Steamen keresztül is megvásárolhatjuk a játékot.

Hirdetés

Feltehetőleg sokan hallatnak megkönnyebbült sóhajokat a hír miatt, ugyanis a Microsoft Store PC-s verzióját a legjobb indulattal sem lehet könnyen átláthatónak vagy éppen kényelmesen kezelhetőnek hívni. Így tehát kicsit örülünk, hogy a Valve launcherén keresztül is beszerezhetjük az elképesztően gyönyörűnek ígérkező alkotást.

Akik Games Passon keresztül szeretnének játszani, azok persze rákényszerülnek a Microsoft felületének használatára, de a kellemetlenségekért talán kárpótol, hogy a játék alap verziója (ahogy a stúdió minden saját fejlesztésű játéka) már a megjelenés pillanatától a szolgáltatás része lesz.

A Microsoft Flight Simulator 2020. augusztus 18-án landol a boltok polcain. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)