Hirdetés

Steamre került a kibővített Memento Mori kalandjáték

|

A Bohemia Interactive misztikus történetű, sötét hangulatú kalandjátéka már a Steam rendszeréből is elérhető, méghozzá bővített változatban.

Hirdetés

A Memento Mori című kalandjáték főhősei, Lara és Max a halál utáni lét örök kérdéseire keresik a választ, de vajon meg is találják és útjuk végén nem csupán halál s az örök elmúlás lesz osztályrészük? Rengeteg misztikumra, gyilkosságokra, ősi ereklyékre és fondorlatos összeesküvésekre kell számítanunk az izgalmas thrillernek is beillő játék sztorijában, amely a műfaj egyik legékesebb darabja.

A Memento Mori most a fejlesztők bejelentése alapján felkerült a Steam adatbázisába és a bővített változatot (ami sokkal szebb külcsínnel rendelkezik a 3D-s objektumoktól kezdve egészen a speciális effektekig) 13 dollárért szerezhetjük be, amely tartalmazza a játék muzsikáit is.

Hivatalos gépigény:

Minimum:
        Op. rendszer:Windows XP
        Processzor:Intel Pentium® IV 1,6 GHz vagy hasonló AMD CPU
        Memória:512 MB RAM
        VGA:128MB, Shader Model 2.0 támogatással
        DirectX®:9.0c
        Merevlemez: 5 GB hely

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)