Hirdetés

Steel Division 2 - csúszik a megjelenés

|

A fejlesztőknek több időre van szükségük, hogy méltó folytatást kapjon a Steel Division: Normandy 44.

Hirdetés

Egy hónapja még boldogan számoltunk be róla, hogy április 4-én megérkezik PC-re a Steel Division: Normandy 44 folytatása, azonban korai volt az öröm, ugyanis a stúdió a megjelenés elcsúsztatása mellett döntött. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat közleményben erősítette meg, hogy a második világháborús RTS a tervezettnél egy hónappal később, vagyis május 2-án fog megjelenni. A késés oka, hogy az Eugen Systems szeretne helyet csinálni a kibővített bétának, valamint elég időt hagyni maguknak, hogy a felhasználói visszajelzések alapján elvégezzék a játékon az utolsó simításokat. 

A többfázisos béta első felvonása várhatóan március 27-én rajtol el, és 48 órán keresztül fog tartani. A tesztelők belekóstolhatnak majd a kampány és a multiplayer különböző játékmódjaiba, mint amilyen a védekezésre fókuszáló Breakthrough és a sokkal agresszívebb Conquest, valamint játszhatnak két divízióval (German 5. Panzerdivision, Soviet 2nd Guards Tank Corps).

A béta további fázisairól később kapunk infót, de az biztos, hogy egyre többet próbálhatunk majd ki a Steel Division 2-ből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)