Hirdetés

Steel Division: Normandy 44 megjelenés - kiderült, mikor mehetünk a frontra

|

A Paradox Interactive nemcsak, hogy bejelentette a Steel Division: Normandy 44 megjelenési dátumát, de egy új trailer kíséretében a Deluxe Edition kiadást is bemutatta.

Hirdetés

Pár napja már megleshettük, hogy a R.U.S.E., valamint az Act of Aggression stratégiai játékokat jegyző Eugen Systems keményvonalas RTS-e, a Steel Division: Normandy 44 játékmenete milyen lesz a gyakorlatban, de a kiadásért felelős Paradox Interactive-nak még van mondani- és mutatni valója. 

Végre bejelentették a megjelenési dátumot, ezáltal a Steel Division: Normandy 44 május 23-án jelenik meg kizárólag PC-re, valamint a stúdió előhozakodott egy új trailerrel is, amivel szeretnének betekintést engedni abba, hogy mit kínál pontosan a második világháborús stratégiájuk: 

Ezenkívül a Paradox lerántotta a leplet a Deluxe Edition kiadásról is, amely körülbelül 19 ezer forintba kerül és tartalmaz egy digitális művészeti könyvet, egy taktikai útmutatót, hat háborús hőst, speciális avatart és ikont a Paradox fórumra, egyedi hangokat mobilra, háttérképeket és más nyalánkságokat. Aki az előrendelés mellett dönt, az hozzáférést kap az exkluzív bétához és jóval a megjelenés előtt játszhat vele, továbbá megkap két kiváló páncélos hőst: Michael Wittmant a német, illetve Francis Gabreskit az amerikai seregbe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)