Hirdetés

Steep - igazi olimpikonok bátorítanak minket a téli olimpiás kiegészítőben

|

Mások mellett Lindsey Vonn, Bode Miller és Sage Kotsenburg ad majd tanácsokat a sikerhez. Új videón nézhetjük meg az átszabott játékmenetet is.

Hirdetés

A switches változat egyelőre még mindig sehol, viszont a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os Steep december 5-én kiegészítőt kap, mely a jövő februári téli olimpia köré épül.

Hirdetés

A Road to the Olympicsben lesz egy sztorimód, amiben kipróbálhatjuk a sportágak egy részét: a Big Airt, a Half Pipe-ot és a Slopestyle-t. Ezen kívül részt vehetünk többféle szlalomozásban, snowboardozhatunk, síelhetünk összesen 12 módban. A játékmechanikákat a csapatoknak át kellett dolgoznia, hogy a játékosok gyorsabban száguldhassanak, jobban kezelhessék irányított sportolóikat. Nagyrészt Dél-Koreában maradunk, de néha átnézünk Japánba is.

Egyelőre jónak tűnik, kíváncsiak vagyunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)