Hirdetés

Steep: Road to the Olympics - nem veszik ki az orosz csapatot

|

Pont a Steep erről szóló DLC-jének megjelenési napján tiltották ki a valódi téli olimpiáról a Oroszországot, de a Ubisoft nem tervezi, hogy lekövetik a mintául szolgáló sporteseményt.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Steep DLC-je, a Road to the Olympics, aminek kapcsán még egy különleges, teljes kiadást is piacra dobott a Ubisoft. A DLC lényege az lett volna, hogy lekövesse a jövőre PyeongChangban zajló játékokat, de ez már a megjelenés napján félresikerült.

Hirdetés

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság pont a Road to the Olympics kiadásának napján tiltotta el az orosz csapatot az indulástól, ami azt jelenti, hogy ugyan a sportolóik részt vehetnek a versenyeken, de országukat nem képviselhetik. A Steep készítőinek bőven lenne ideje lekövetni a változást, nem veszik ki az orosz csapatot.

"Nincs tervben, hogy kipatcheljük Oroszországot a Road to the Olympicsből"

- válaszolták a készítők egy sajtómegkeresésre.

Arra nem adtak magyarázatot, hogy miért nem teszik meg ezt, de logikusnak tűink, hogy a potenciális orosz vásárlókat szeretnék megtartani a csapat benntartásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)