Hirdetés

Steep - hát persze, hogy lesz Season Pass

|

A Ubisoft egy videóba tömörítve összegzi nekünk a Steep lényegét, valamint részletezi, hogy milyen tartalmak várnak azokra, akik beújítanak egy szezonbérletet. Mert az is lesz.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónap múlva már önfeledten termelhetjük az adrenalint az Alpokban a Ubisoft extrém sportjátékával, amit ugyan volt lehetőségünk a nyáron kipróbálni, de még mindig rengeteg a kérdőjel vele kapcsolatban. 

A Ubisoft azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy megismerjük a Steepet. A zárt béta ma rajtolt el, amit november 18-tól követ egy nyílt tesztelés, de ha még azt követően is bizonytalanok vagyunk a projektet illetően, akkor az új, két percbe minden fontosabb tudnivalót összesűrítő videó jó szolgálatot tehet. Odafent megtaláljátok. 

Ezenfelül nem árt azt sem tudni, hogy miket kínál majd a most bejelentett Season Pass, melyet a Gold Edition alapból tartalmaz majd. A szezonbérlet három DLC-t foglal magába: a Winter Fest Pack szánkózást, új kihívásokat és új ruhákat hoz magával; az Extreme Pack három új sportággal és a hozzájuk tartozó jelmezekkel bővíti a felhozatalt (rocket wings, bázisugrás és speed gliding); az Adrenaline Pack pedig három különleges éjszakai kihívás elé állítja a játékosokat egy csomó plusz felszerelés (ruha, deszka stb.) mellett. 

A Steep megjelenése december 2-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)