Hirdetés

Steep - közel már az újabb World Tour

|

Hamarosan elrajtol a Steep World Tour következő felvonása, amelyben a wingsuit kapja a főszerepet és a játékosok próbára téve képességeiket ismét értékes jutalmakat zsebelhetnek be.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Steep világában mindig történik valami. Legutóbb ingyenesen ki lehetett próbálni a virtuális extrémsportolást, nemsokára pedig elkezdődik a következő bajnokság. 

A legújabb Steep World Tour az 1.04-es frissítéssel aktiválódik és lehetőséget ad rá, hogy a játékosok részt vegyenek egy három fordulós megmérettetésben, amelynek végén nyertest hirdetnek (platformonként egyet). Az új event a wingsuitra koncentrál majd. Első körben egy előre beállított pontszámot kell legyűrniük a jelentkezőknek a Razmotte pályán és ezzel kvalifikálniuk magukat a versenyre, a másodikban be kell kerülniük a top 32 közé, még a legutolsó felvonásban a 32 döntős száll szembe egymással, hogy kiderüljön, ki a legjobb. 

A Steep PC-re, PS4-re és Xbox One-ra már elérhető, Nintendo Switchre később jön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)