Stellaris: Apocalypse - Titan osztályú hajók és kalózok a kiegészítőben

|

Hamarosan új kalandokban vehetnek részt a Stellaris stratégái. Az Apocalypse mindenkinek új eszközöket ad.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A Stellaris fejlesztői nem hagyták annyiban a játékot, és a megjelenés óta folyamatosan bővítgetik. A Stellaris: Apocalypse lesz a következő kiegészítő, ami mind a békés uralkodóknak, mind a vérgőzös stratégáknak új eszközöket kínál.

Hirdetés

Akit csak a felfedezés és a diplomácia ügyes kihasználásával történő terjeszkedés érdekel, azok új perkekkel és civicekkel ezt könnyebben elérhetik. A hadurak Titan osztályú új hajókat, katonai állomásokat, és egy Colossus nevű fegyvert kapnak.

Az űrbe a kalózok is beköltöznek, akik alapvetően bárkitől szívesen lopnak, de zsoldosként is fel lehet őket fogadni, hogy nekünk dolgozzanak. Ettől függetlenül is óvatosan kell bánni velük, mert a szétszóródott kalóz sejtek a meccsek végére összeállhatnak, és komoly ellenféllé válhatnak.

A Stellaris: Apocalypse a tervek szerint még az idei év elején befut.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!